Over ons

Aangenaam!

Sinds 1993 is Ecoform Europe gespecialiseerd in duurzame vochtweringsproducten voor professionals en doe-het-zelvers. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis leveren wij 100 % kwaliteit en service. Het maakt ons tot marktleider op het gebied van vochtbestrijding voor de meest essentiële bouwmaterialen zoals beton, steen, hout en staal. Van optrekkend vocht in kelders, groene aanslag in de tuin, roestvorming op staal en ijzer of waterafstotende gevels en alle houtsoorten inclusief multiplex. Onze producten lossen het op en voorkomen vaak herhaling van de problemen:

  • Oppercon vormt een uitstekende oppervlaktebescherming voor stenen en beton. Van gevels en bestratingen tot huiskamervloeren.
  • Met Permacon maakt u alle soorten beton en steen eenvoudig volledig vloeistofdicht.
  • Cementmix is ideaal om zelf eenvoudig een waterdichte cementmortel of beton te fabriceren.
  • Woodcon is een unieke houtbeschermer voor iedere houtsoort en creëert een onzichtbaar waterafstotend schild. Zonder dat de natuurlijke look & feel van uw hout verandert.
  • Ferrocon is een uiterst krachtige combinatie van ontroester en primer.
  • De meest recente aanwinst in het assortiment is Ecocal. Het verwijdert lelijke witte vlekken eenvoudig van muren en gevels.

Onze producten hebben zich de afgelopen 25 jaar bewezen in de zwaarste omstandigheden en zijn ontwikkeld voor een duurzaam gebruik. Ecoform Europe oplossingen zijn gifvrij en mens- en milieuvriendelijk. De producten zijn zowel voor professional als doe-het-zelver eenvoudig aan te brengen. Er is geen speciale kennis of beschermende kleding nodig. Met eenvoudig gereedschappen als roller, kwast of lagedrukspuit bent u binnen no-time klaar.

Als u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze deskundige klantenservice. We zijn er trots op dat maar liefst 98% van onze klanten ons aanbeveelt en een waardering geeft van 9.3. We blijven onze producten door-ontwikkelen en onze services verbeteren. Uw feedback en ideeën zijn daarvoor meer dan welkom.

Warme groet,

Rens Koopmans, eigenaar Ecoform Europe / doe het zelf  vochtbestrijden